« Træningslåge den 1. december | Main | Efter 3,46 minutter stoppede jeg tiden og puttede en kuglepen på tværs i munden? »
Wednesday
Nov282012

Bænkpres, lotto og den rette indstilling

"Jeg kan ikke, jeg kan ikke, jeg kan ikke" - han prøver at løfte stangen en sidste gang i sin bænkpres øvelse ... jeg kigger på ham.

Prøv at sige højt "jeg kan godt!" Det gjorde han og han løftede - for pokker hvor han løftede!

Som BS Christiansen siger: "Indstilling er alting her i livet”.

Jeg har oplevet klienter siddende i træningslokalet, træne og samtidig slå sig selv oven i hovedet med en indre dialog "hvorfor gør jeg ikke det her noget oftere, hvorfor er jeg så svag, de andre er meget bedre, nu må jeg ta´mig sammen". Hvad gør det ved træningen, når der ikke jubles og fejres "JUHUU nu er jeg her - for pokker da ... jeg er god ved mig selv"?

Måske det er klart, at kroppen/vores mindset ikke har lyst til at være sådan et sted, hvor vi kun "skælder ud".

Vores krop er i konstant dialog med vores tanker. Hver eneste sekund spørg den "hey deroppe, hvordan er humøret nu" og så reagerer den efter det.

Så hver gang du er trist, ked af det, frustreret - i dårligt humør, så er din krop doven, træt og ugidelig - den har fået signalet, at det hele føles tungt og belastende.

Din dialog og hvad du melder ud til dine omgivelser sender direkte signaler til din krop om, hvordan den skal ha´det.

Eksempel: Du sidder i sofaen, har tømmermænd og gider ikke tale med nogen. Du håber, colaen og burgeren hopper ind igennem døren, så du er fri for at bevæge dig.

Lotto-tallene glemte du i går - du kan lige overskue at tjekke dem. Du tjekker igen igen og igen ... du har vundet !!!!!!!!!!!!!

Hvor meget mental energi har du lige sendt videre til din krop ... har den lyst til at hoppe og danse ... har du lyst til at ringe til nogen nu?

Du kan meget mere ... med den rette indstilling?

 

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>