« Træningslåge den 13. december | Main | Træningslåge den 11. december »
Wednesday
Dec122012

Træningslåge den 12. december

Træningstip: Så det op på bordet…

Hvis du har meget stillesiddende eller -stående arbejde, så det godt med rygtræning. Start med at lægge en pude under maven, hold fast i siderne i bordet og så stille og roligt svinge dine ben samlet op, hold dem lidt oppe og ned igen. Lav 8-12 gentagelser, gerne á 3 sæt.

Motivationstip: Lav en seddel med fysisk aktivitet for hver dag. Her i december måned kan du lave sedler for hver dag i januar og lægge dem i en skål.  Hver dag i januar trækker du en seddel, hvor der står en fysisk aktivitet på. Fx dans for ”vildt” til dit ynglings musiknummer, find et dørtrin og hop over det med samlet ben 10 gange frem og tilbage, hop op 10 gange og ram en dørkarm og bagefter ned og ram gulvet, gå-hop-løb en tur rundt om den nærmeste sø. Du kan evt. lade en ven skrive dine sedler, så du ikke ved, hvad du skal.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments (2)

Hej Pernille ... Denne øvelse på spisebordet synes jeg er så givende. Vi er mange der har brug for at få styrket bagsiden og løftet ballerne. Jeg nyder den rigtig meget og vil gerne anbefale den videre.... Og vi har jo alle et bord og et sæt baller.... !!!!

December 28, 2012 | Unregistered CommenterSusanne Redlef

Hej Susanne, tusind tak for din feedback.
Ja nogengange overser vi mulighederne for at træne, fordi vi gør det mere "besværligt", end det faktisk behøver at være.
Så er det godt med inspiration til, hvordan vi kan bruge "rekvisitterne" der står lige om hjørnet eller foran næsen på os.

Du er kommet med i lodtrækningen om en trænings- & motivationssession med mig.

Et rigtigt godt nytår til dig :-)

December 29, 2012 | Registered CommenterUhrbrandCoaching

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>