« Træningslåge den 18. december | Main | Træningslåge den 16. december »
Monday
Dec172012

Træningslåge den 17. december

Træningstip: Træn din ryg – placér dine fødder under radiatoren (få varmet fødderne samtidig).

Løft stille og roligt din overkrop op og ned fra gulvet med armene ud til siden. Gentag det til du mærker, du anstrenges i ryggen, hold en pause og lav et nyt sæt. For at få en god holdning er det vigtigt, at du træner både mave og ryg. Et godt mavetræningsprogram træner også ryggen! En god øvelse er ”planken” træningslåge den 5. december.

Motivationstip: Få fat i følelsen–hvordan vil du ha´ det?

Tænk på hvem der giver dig en god følelse, som du har lyst til at være sammen med igen og igen. Den stærke dejlige følelse kender vi, når vi er nyforelskede. Så vil vi hele tiden være sammen med den person, der giver os den følelse.

Hvilken følelse skal træning give dig? Næste gang du træner, stop op mens pulsen er høj, og hjertet slår hurtigt. Stop op og mærk! Hvordan har din krop det? Er den varm, sitrer det i fingrene, i tæerne? Hvordan er dit humør? Tænk på din krop længes efter at blive rørt og den jubler, når du giver den lov. Så find den rare følelse og gå efter den! 

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>