« Træningslåge den 19. december | Main | Træningslåge den 17. december »
Tuesday
Dec182012

Træningslåge den 18. december

Træningstip: Træn din bagdel op af køkkenbordet.

Når du er i køkkenet, så fat i bordkanten på køkkenbordet og løft det ene ben baglæns og opad, som skal du løfte taget med hælen, lad hælen peger opad. Du kan ha´ en elastik liggende i køkkenskuffen og sætte om dine ankler, så der kommer mere modstand på, når du løfter benet. Husk at skifte ben.

Motivationstip: Dit ”drive” skal du ta´ med i træningen!

Hvad er du drevet af i din hverdag? Er det fx målbare resultater, at være social, en ensartet hverdag eller ha´ mange bolde i luften? Det skal du ha´ i tankerne, når du starter/er i gang med din træning. Tænder du på målbare resultater, så sørg for at sætte et mål, når du træner og gå efter det – ALTID! Et eksempel på ”mismatch” – typisk ikke en god ide at sætte dig op på en motionscykel/crosstrainer i 20 minutter i samme tempo, hvis du er drevet af, at der skal ske noget hele tiden. Du kommer højst sandsynligt til at kede dig. Sørg for der sker noget! Sæt modstanden eller farten op efter hvert 30. sekund. Det samme gælder, hvis du løber samme rute hver dag - læg en ”spurt” ind (i øvrigt også godt for træningen) og ændre din rute. Det er typisk heller ikke en god ide at træne alene i maskiner, hvis du elsker at være sammen med andre – planlæg at træn med andre eller deltag på hold.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>