« Træningslåge den 3. december | Main | Træningslåge den 1. december »
Sunday
Dec022012

Træningslåge den 2. december

Træningstip: Træn imens der er reklamer i TV, lav maveøvelser.

Lidt teknik - når du starter en mavebøjning, ta´r du en dyb vejrtrækning helt ned i maven, så maven løfter sig. Så puster du ud, imens du har en følelse af, at din nakke strækker sig, hvorefter du stille og roligt løfter din overkrop op og føler dine brystben synker nedad. Du har nu et ”fiktivt” hjul siddende på dine ribben, der ruller dig sammen, samtidig med at overkroppen løfter sig. Se mit hoved på billedet, jeg er på vej op. Dit bækken og ben skal være afslappet. Træk vejret ind mens du er oppe og ånd ud på vej ned. Den sidste del kræver lidt tilvænning.

Med tiden kan du gøre brug af hjemmets inventar/kæledyr som ekstra vægt. Du kan fx holde dine ben i gulvet, strække dem lodret i vejret og trække dem ind til dig, så du ”krummer” dig sammen og strækker dig ud igen. Her kan det dog være svært at holde inventaret/kæledyret på sin plads.

Motivationstip: Giv besked til andre, når du har trænet.

At dele vores gøremål med andre er ofte en motivationsfaktor for os. Så måske det virker for dig at aftale med en udenfor hjemmet, hvad du vil træne derhjemme, så du skal rapportere til vedkommende dagen efter. Du kan f.eks. aftale, at du efter din træning skriver ”BINGO” til vedkommende på en SMS. Så ved du, at der er en, der afventer, at du får trænet.

 

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>