Hvor tit har du det egentligt kuldegysagtigt dejligt?
Tuesday, August 13, 2013 at 04:20PM
UhrbrandCoaching

spørger hun mig, da vi sidder og kigger på stjerner ud på de sene nattetimer ude foran vores telt, vi befinder os på Skanderborg Festivalen efter musikken er slukket for den dag. Forinden havde vi siddet helt musestille og godtede os i dagens oplevelser. Det var simpelthen så befriende!

Jeg tog hendes spørgsmål med mig hjem til min sofa dagen efter og lyttede til musik fra festivalen og smilede som bare pokker! Og lige der fik jeg den følelse af kuldegys - helt ud i tæerne og havde det fantastisk - en skøn festival!

Os fra teltet - mig fra venstre.

Men OHØJ SÅ ... "det da lang tid siden Pernille Uhrbrand, du har fået det gys". Jeg tror, det kom, fordi jeg gav mig selv tid til at trække stikket ud og ta´ på festival og gøre alt muligt andet end vanligt i 5  dage … for mig var det pokkers befriende.

Og mig som ellers er så god til at fortælle mig selv, at det med ”at trække stikket ud” er der slet ikke tid til midt i mit selvstændige erhverv, men NU har jeg besluttet mig for, at det er der!

Og pludselig befinder jeg mig konfronteret med min overbevisning, som jeg bruger oceaner af tid på at fortælle min omgivelser, men som jeg ikke helt formår at dyrke selv. Her er den:

"Hvis vi giver os selv den frihed indimellem – hvor vi ikke er noget for andre end os selv, hvor vi ikke føler os passet ind i en rolle eller karakter – men bare er os (lidt som da vi var børn, hvor der ikke sad en titel på os, men vi bare var navne Pernille, Ole, Stine, ....). Den frihed er jeg overbevidst om giver os mere overskud til at passe på os selv og være 100 % mere i de forskellige roller, der pålægges os eller vi pålægger os selv."

Har du prøvet at give dig selv fri for familie, venner, kollegaer, relationer der kender dig og bare været dig – blot i en kort periode?

Hvis du ikke har prøvet det, gad vide hvordan den tid så ville påvirke dig og dine omgivelser.  Om du ville opnå en mere befriende tilgang til hverdagen via din mentale frakobling og fortsat ha´ fokus på det.

Jeg tror også, at den "ene-tid" giver dig flere ressoucer til at reflektere over dine handlinger overfor dig selv. Hvordan behandler du dig selv, er du tilfreds med dig selv og den du er?

Jeg håber, du vil gøre et forsøg.

Article originally appeared on Uhrbrand Coaching (http://uhrbrandcoaching.dk/).
See website for complete article licensing information.