« ”Bikini/badedragt /sommertøj-klar” … argh allerede nu? | Main | December motionsjulekalender, motionsløb og træningsglæde din vej! »
Thursday
Dec172015

Nytårsforsæt min bare r .. giv mig et 2016 forsæt ! Kom til mit foredrag den 6. januar kl. 19-21.

Glæd dig til et bragende ”one woman show” - jeps det er med mig, der vil underholde dig med mit foredrag om vores indimellem dårlige samvittighed, når det gælder træning, og hvad der skal til, så vi fastholdes i træningen hele året rundt.
Du får fornøjelsen af at lytte til mig i hele stive 2 timer, og jeg lover dig, det bliver sjovt – på den ene og den anden måde. Jeg har naturligvis indlagt overraskelser undervejs, så du indimellem får en pause fra frøken Uhrbrands talestrøm.
Hvad bliver du mere klog på efter denne aften:
- hvorfor dit nytårsforsæt typisk aldrig holder længere end julemåneden
- hvorfor du altid har lyst til at bide hovedet af dem, der udbryder ”når jeg kan, så kan du også"
- hvorfor alle dine indkøb til diverse slankekure typisk altid munder ud i et hul i din pengepung og en endnu større bule på din vægt
- hvorfor du altid bliver en smule irriteret på de personer, der bare spiser og spiser, ikke træner og ikke bliver større


- hvordan du skaber vejen for dig selv til træning i hele år 2016
- hvordan du fastholder og undgår ”øv jeg faldt i”-perioder
- hvordan fysisk aktivitet hænger sammen med din "rengøring på badeværelset"  

STED & TILMELDING:

STED: Det foregår hos Fysisk Form på Vesterbrogade 95A, 1620 Kbh. V. Motionscenteret ligger inde i en gård, hvor der er parkeringspladser, dog ikke så mange - først mølle ...

PRIS & TILMELDING: Hele foredraget koster DKK 99,-, og du tilmelder dig via betaling på Mobile Pay 20 12 19 80. Skriv i teksten "MBR + dit navn" (MBR = Min Bare Røv). Frem til den 24. december får du altså rabat, fordi du også køber julegaver, så her er din pris DKK 79,-.

Kom med og hør hvordan pokker mine 14 års erfaring med motivation til træning kan hjælpe dig. Jeg lover dig, det bliver underholdende, og du får en masse med hjem, og jeg får lov til at møde dig.

En træningsglad hilsen fra mig Pernille Uhrbrand

Hvis du har spørgsmål - så skriv til mig under "POST A COMMENT" her forneden, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig.


 

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>