« "At føle sig bedre tilpas" vinder måske mere, end vi tror! | Main | Lørdag formiddag med sol, sne og sammen med andre der vil det samme - det er træningsglæde! »
Thursday
Feb162017

Midt i alt det mørke er det nu fint at fange sollyset, imens vi træner! 

I mit arbejde med kollegatræning lokaliserer jeg områder i nærheden af virksomheden, hvor jeg ta´r kollegaerne med og træner. Det er nemt, hurtigt og lige i nærheden og sofaen rammers ikke før træning.

Heldigvis ligger en af virksomhederne i nærheden af Bryggen. Så i øjeblikket vælter vi os rundt i sollyset, der langsomt forsvinder ned bag tagene, imens der trænes i pulsen, styrken og balancen, samtidig med vi spejler os i vandet. En rigtig rar kombination af møde op til efter arbejde.

Indimellem ta´r vi en højtaler med, for musikken motiverer i de gode sange. Ligesom det er fint at være i tavsheden og blot nyde udsigten og mærke vibrationerne i kroppen, når den udfordres og endorfinbølgen sætter ind.

En kombination af begge er måske godt at ta´med os udenfor. For midt i de mørke lidt grå vinterdage, så kigger solen nu frem og giver os medvind, når vi vælger at være udenfor og være aktive.

Og når vi vender næsetippen hjemad med vores krop, der er varm, vores kinder der er røde, så bliver vi bare en smule mere glade for, at vi fik det gjort. Og det hele føles bare en smule bedre - og lige der mærkede vi måske en snert af #TRÆNINGSGLÆDEN. 


PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>