« Motivationslåge 19. december: Vores gode helbred er lige så vigtigt for vores omgivelser som for os selv | Main | Motivationslåge 16. + 17. december "Træning er jo andet end frygtelig og en pinsel. Jeg får jo ryddet op i mine bunker." »
Wednesday
Dec192018

Motivationslåge 18. december: Det jo en kamp at nå alt det, som jeg troede var godt for mig!

En af mine kollegaer skriver “Få det bedste ud af livet, det er dit ansvar.”

Men hvad er egentlig det bedste? Hvad der er det bedste for den ene, behøver jo ikke være det bedste for den anden eller den tredje eller.

MEN ved du det - hvad der er bedst for dig?

Jeg tror, når vi indimellem lader os inspirere af andre omkring deres træning, kost og de resultater de opnår, så har vi en tendens til at læne os op af det som værende “det bedste”. Så indretter vi os efter, hvad vi hørt, set eller talt med andre om. For det virker ... det virker ihvertfald for dem ☺️
I dag til en session taler jeg med hende om hendes bidrag til at passe på sig selv både hvad angår kost og træning, og i dag er det ikke i nærheden af, hvad hendes mål var første gang, vi talte sammen. Vi har mødtes et par gange, talt sammen og finpudset hendes udmelding i forhold til hende. 
I dag fortæller hun mig “Nu fungerer jeg. Det her fungerer meget bedre end alt det andet, jeg troede, jeg skulle nå og godt vidste ikke blev en realitet på den lange bane. Det har været en kamp ikke at nå det hele. Det hele som jeg troede var bedst for mig.” 
. . . 
Så du kan lytte til andre, kigge på andre og tale med andre. Men tag så alle de input og få dem ind i din tilværelse, ind i din hverdag, så du fungerer med dem uden irritation over alt det, du ikke når.
For når det fungerer på den lange bane, så tror jeg, du har fundet dit bedste i livet.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>