« Hvordan får jeg et "normalt" forhold til mad? Kom og hør mit oplæg på Vesterbro 13. marts. | Main | Det drejer sig om madglæde - finde glæden i at spise ALT og gøre det tilladt. »
Friday
Feb092018

Ene-kvalitetstid ... muld eller guld?

Indimellem finder vi tiden til os selv, og så gør vi det bare:


“Holder frokost pause i løbet langs stranden mig og hunden Fido med solen omkring os og med det vindpust i hårtoppen, der kun findes ved vandet ... det er fedt"

Så bagefter siger vi til os selv og andre “det skal jeg altså gøre noget mere af!"

Men bagefter så glemmer vi det lidt og får det ikke rigtig gjort. Får ikke rigtig gjort det her fantastiske, vi kan gøre for os selv (som kan være hvad som helst).

Måske fordi det ikke benefitter andre end os selv?

Måske fordi ingen kommer til os med et "fedt du lige tog tiden for dig selv og fik det fantastisk"?

Måske fordi vi føler, at vi frarøver os selv tiden til alt det andet, vi skal nå. Alt det andet som typisk vedr. alle andre?

MEN ... Måske lige et Måske vil vores “det skal jeg altså gøre noget mere af” handlinger få os til at blive endnu bedre. Få os til at ændre farten i overhalingsbanen, så vi har nemmere ved at stoppe lidt op, trække vejret og mærke efter. Vi har nemmere ved at få overblikket i situationer, der er ved at stikke lidt af. Vi lader os ikke slå ud af impulsive "mavepustere", fordi vi nu har pladsen til at rumme dem.

Måske det er værd at prøve i en bestemt periode, hvor vi indimellem stikker af for os selv - ta´r en timeout fra omverdenen og kun koncentrerer os om os.

Ihvertfald ville vi ikke være ladt tilbage med et "hvad nu hvis jeg havde gjort ... ". Så er det afprøvet, testet og evalueret, og vi har fået bevis på, om det er brugbart eller ej denne her "Ene-kvalitetstid".

Så måske er det "bare" om at prøve - rigtig god weekend 

 

 


PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>