« Er du i et træningsforløb, har du brug for en "Finsh Line" - læs her hvad det er. | Main | Måske har vi helt fejlcastet løbeturen alene som vores motivation i træningen? »
Tuesday
Feb192019

Mangler du også tiden i hverdagen til træning?

I dag er det blæsende og solrigt på Amager strand, hvor jeg går hende i møde med alt udstyret på mig. Hun kigger lidt undrende, rynker lidt på brynene og spørger “hvad har du nu med til mig?” og smiler bagefter måske lidt spændt over, hvad hun nu skal træne. 

Hun skal ha´ variation, øvelser med intensitet, core-træning (mave/ryg), som er min opskrift på det, der får hende i mål. Det har jeg noteret mig efter vores indledne snak, hvor jeg fik hendes træningshistorie hendes behov, hendes indstilling til træningen og hvad hun opfatter som bedst motivation. 

Så i dag tog vi den i sandet, på bakkerne, på bænkene suppleret op med øvelser ved brug af udstyret. 
Min fornemmeste opgave  som hendes træningscoach er at fastholde hende i motivationen og finde frem til den træning, der virker for hende. Den træning som skal fastholde hende, når jeg slipper hende. 

 

Det er nu det bedste ved at være træningscoach hele tiden at møde nye udfordringer via dem, jeg træner. Om det så er familierne, der træner sammen, hende der skal i hæren, ham der har fået mig i gave af familien, firmaerne, det unge menneske der mangler at mærke sig selv, ægteparret der vil ha´ flere træningsudfordringer .. mm.

Faktisk lige så meget jeg prøver at give dem via mit arbejde, lige så meget giver de mig igen. For jeg føler mig dygtigere for hver gang til at finde nye indgangsvinkler til motivationen og øvelser, og så besidder de allesammen hver deres visdom og har en masse at byde på hver især.

Og det er lige præcis det, jeg mestrer i mit arbejde som træningscoach. Jeg gør træningen afholdt og spiselig, selvom den udfordrer og jeg sørger for målet er indenfor rækkevidde for den enkelte.

Hvis du savner mere udnyttet tid i din træning, hvis du mangler at finde tiden og hvis du er lost i den lystbetonede træning, så hop ind på kontakt og skriv til mig, så tager vi den derfra.

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>