Sunday
Aug012021

Motivation til træning efter sommer ferien - her er en god øvelse.

Kender du følelsen af at skulle tilbage til træning efter ferien. Måske føler du dig helt ferietung, ferielad og feriemæt på mad og drikkelse og ja på mange forhåbentlige dejlige oplevelser.

Men nu skal du i gang igen med træning, phew – den første dag, og den næste dag og …. !!

Det føles absolut ikke helt så fedt, som da du stoppede inden ferien. Så hvad nu?!! Hvordan pokker holder du dig motiveret til at tage det første skridt?

Læs med her - jeg har en lille effektiv motivationsøvelse, jeg bruger indimellem til mig selv men også til dem, jeg træner.

Kan du huske filmen fra slut 90´erne ”Sliding Doors”? Man følger en kvindes liv ud fra, hvad hun på et givet tidspunkt vælger at gøre. Hendes liv tager nogle drastiske ændringer ud fra det valg, hun tager på et givent tidspunkt. Filmen viser os, hvad der sker med hende ud fra begge hendes valg (den er med Gwyneth Paltrow). 

Hvad nu hvis du kørte en ”Sliding Doors” film – hver gang du skulle vælge, om du ville tage til træning eller ej. Dvs du skal skrive ned eller blot tænke over, hvad der vil ske resten af din dag, hvis du vælger at blive hjemme og du skal tænke over/skrive ned, hvad der vil ske, hvis du vælger at tage til træning.

Så ja tænk over eller skriv ned omkring følgende elementer i de to scenarier. Jeg kalder dem "A"=jeg bliver hjemme" og "B"=jeg tager til træning".

Tænk over følgende:

  • Hvordan har min krop det bagefter henholdsvis A eller B?

  • Hvad vil jeg gøre bagefter hhv. A og B?

  • Hvordan har mit humør bagefter hhv. A og B?

  • Hvem vil jeg møde af personer i A og B?

  • Hvad vil jeg synes om mig selv i A og B?

  • Hvordan vil jeg have det i morgen, når jeg vågner efter hhv. A og B?

  • …. du kan selv finde på flere herfra

 

Måske det kan hjælpe dig til at komme ud ad døren, tage den rigtige ”Door” og starte din træning før alle andre gør det 😊 Du må hjertens gerne skrive til mig, om øvelsen gjorde en forskel for dig og din træning

Rigtig god træning - Pernille 

Wednesday
Jun022021

Skal du med på min træningslejr 26. - 29. august i ASSERBO? UDSOLGT

Tænker du også, det kunne være fantastisk, hvis din træning blev mere lystbeetonet eller du er måske allerede i gang med din træning, men du mangler inspiration til nye øvelser og udfordringer?

Så har jeg fire dage til dig og måske en veninde. Jeg har nemlig to pladser tilbage til min årlige træningslejr, der igen i år bliver krydret med en masse forskellig træning balance, puls, styrke, dans og funktionel træning. Derudover kommer der forskellige oplæg og indslag på programmet som yoga, mental træning, meditation og over i en helt anden boldgade orienteringsløb, som er nyt i programmet.

Vi tager ud tidligt om morgenen til solopgang (dem der har lyst) og bader, hvis du har lyst. Så er det ellers hjem til vores luksus sommerhus og få morgenmad og så starter dagens program.

Der er et stort program for hver dag, men du bestemmer naturligvis helt selv, hvad du vil deltage i. Der er masser af mulighed for at vandre i de omkringliggende naturskønne omgivelser og ja bare trække vejret hele vejen ned i maven og finde sin egen ro.

Skriv til mig her under "kontakt", hvis du er nysgerrig på mere viden eller ring til mig på 20121980. for ja måske ønsker du også at vide, hvem jeg er og hvorfor jeg afholder denne træningslejr hvert år.

Jeg håber at høre fra dig.

Bedste hilsen Pernille Uhrbrand

 

 

 

Thursday
Mar182021

Har du tænkt over, om du måske inspirerer andre?

Jeg blev engang interviewet i et TV-klip over NEWS omkring, hvorfor udendørs træningsfaciliteter er et hit og hvorfor det kunne være godt at investere i flere af dem.
Et af mine argumenter "når vi ser det mere, så gør vi det mere".
Det klip kom jeg til at tænke på i dag, hvor jeg sidder og gynger og tre kvinder kommer forbi og ser mig gynge. De kommer hen til gyngen ved siden af mig, og så bliver der saftsuseme gynget igennem.
Jeg tror, at det er et stykke tid siden, de sidst har gynget ud fra deres skønne latter.
Det var skønt at opleve, for der findes da ikke noget bedre end bevægelse, grin og morskab.
De stopper, da alle tre har været på gyngen og er nærmest helt forpustet af at skubbe gyngen, grine i gyngen og ja tage billeder af gyngen.
De smiler med et ”This was so much fun” til mig og går videre på deres vej.
Måske tænker vi ikke så meget over, hvor meget vi egentlig inspirerer andre, når vi er fysisk aktive udendørs. Ofte tænker vi i stedet, om vi gør det hurtigt nok, tungt nok eller nydeligt nok … griner.
Men ja måske har du i dag netop inspireret et menneske eller to – hvis du har været udendørs og mærket et lidt hurtigere hjerteslag.
Den tanke kunne da ellers være fin at tage med os, når vi er derude.
Pernille
 

 

Wednesday
Dec022020

Træn, mærk forskellen og gør det til din unikke træningsfest.

Dette citat har jeg brugt i mange af mine foredrag, hvor min mission og opgave har været at inspirere til fysisk bevægelse suppleret med et budskab jeg passioneret arbejder med. Vi skal huske at tage udgangspunkt i os selv, når det drejer sig om fysisk bevægelse.
For fysisk bevægelse har ikke et regelsæt omkring volume, hastighed eller andet. Det er ikke meningen, at vi skal følge trop hos andre, når vi bevæger os. Vores hverdag er ikke ens, vores kroppe er ikke ens og vores udholdenhed er ikke ens. Det er meningen, at vi fysisk skal bevæge os, så vi kan have det med i hverdagens rum og undgå skader.
For dem der har konkurrence-elementet som motivation, virker det træningsfremmende at tage udgangspunkt i andre for så at slå deres mål. Her skal vi blot huske på at filtrere forskellighederne fra, så sammenligningen forbliver realistisk.

Hvis ikke vi er vant til bevægelse, så kan vores nysgerrighed omkring det være en god start.
Fx går vi  mon glip af noget fysisk eller mental styrke i os selv, hvis ikke vi motionerer? Bliver vi mon mere robuste imod udfordringerne, som Eric fortæller, hvis vi træner? Hvordan kan træningen hjælpe os i denne tid, hvor hverdagen er anderledes og det sociale og fysiske for mange af os er en knaphedsfaktor? Vil det skabe mere overskud til at rumme vores anderledes hverdag?
Nysgerrigheden i noget nyt kan også bruges, selvom vi er vant til fysisk bevægelse. Det er faktisk ofte, at vi fysisk udvikler os mest, hvis vi udøver en træningsform, vi ikke er vant til.
Her er lidt info om Eric Heiden - Eric Arthur Heiden er en amerikansk tidligere skøjteløber, som vandt alle mændenes konkurrencer i hurtigløb på skøjter ved Vinter-OL 1980. Samtidig satte han fire olympiske og en verdensrekord. De fem guldmedaljer ved de samme lege er stadig en enestående rekord i Vinter-OL-sammenhæng.

"Træn, mærk forskellen og gør det til din unikke træningsfest"
Pernille 
Tuesday
Dec012020

Kom og følg med i min ENERGI julekalender 2020

Hver dag kommer jeg med et indspark til, hvordan vi kan finde den gode energi midt i denne her tid med coronarod, evt. lidt julestress eller måske følelsen af vi går en anderledes julemåned i møde. Det bliver både mindful øvelser, fysiske øvelser, snakke og forskellige værktøjer, jeg bruger i  mit daglige arbejde med at hjælpe mennesker til at trives bedre i deres hverdag. 

Det bliver forskellige indspark i form af tekster og videoer herunder indimellem live-videoer, der vises på min side "Uhrbrand Coaching" på Facebook. 

Er det optaget videoer eller ja tekster, så lægges det op her.

I kan følge med i mine live-videoer via dette link:

Uhrbrand Coaching på Facebook

Jeg håber, I vil følge med og måske selv give et indspark til, hvad I gør for at holde energien oppe.

Pernille  

 

Page 1 ... 3 4 5 6 7 ... 58 Next 5 Entries »