Mig som din MADMENTOR - jeg hjælper dig med at få et afslappet forhold til mad og fjerne følelsen af skyld og skam, når du spiser andet end det, du havde planlagt.

Så hvorfor er det, jeg kan hjælpe dig?

Er det fordi:  

  • Jeg selv har prøvet at veje 25 kg for meget og ikke holdt af mig selv, så jeg kender følelsen. 
  • Jeg engang passede mit arbejde og alle andre og ignorede mig selv.
  • Jeg selv, i mine yngre år, har været på samtlige slankekure og ikke en af dem gav mig et varigt vægttab.
  • Jeg har, igennem mit arbejde siden 2010, hjulpet utallige kvinder og mænd til at holde af sig selv, selvom de troede, det var umuligt.
  • Jeg har fået mange til at indse, at det ikke er tallet på vægten, der afgør, om man er ok.

Til at starte med vil jeg lige fortælle dig, at du er HELT OK!

For alt det du føler og mærker som irritation, det gør næsten alle andre også. For vi er mange, der har været eller befinder os lige her og nu i samme båd som din. Den båd hvor maden dagligt fylder i tankerne, og det er svært at slippe tanken om "at man lige må tage sig sammen og tabe de ekstra kilo".

Hos mig finder du ro i det, du gør. Der er nemlig en årsag til det, og vi to finder frem til den. Jeg hjælper dig med at få nye spisevaner og mønstre i din hverdag, så du har ro i tankerne, uanset hvad du spiser. 

Er du blevet nysgerrig på, hvordan jeg arbejder som din madmentor - skriv til mig under "kontakt".

Alle henvendelser besvares - Pernille Uhrbrand