Har I lyst til at tale med mig - kontakt mig på mobil 20 12 19 80

Her kan du se et klip med mig ved et af mine foredrag. Det er et 5 minutters oplæg om min passion "TRÆNINGSGLÆDE"

(Oplægget er fra en fundrasing aften hos "Ignite-event" til fordel for Team Rynkeby Riget)

 

Eksemplar på hvad mine arrangementer kan indeholde:

"Motivations- og motionsdag" er mit dags arrangement med foredrag og motion. Her sætter jeg fokus på bearbejdelse af stress på arbejdspladsen, fokus på hvordan vi finder træningsglæden og hvordan hænger de to ting sammen.

Dagen deles op i en teoretisk og praktisk del.

Den teoretiske del starter med mit foredrag ”Vejen væk fra stress & vejen ind til træningsglæde”. Jeg tager udgangspunkt i min egen historie og mit nuværende arbejde. Jeg har selv været lagt ned med stress. En sygemelding der blev forlænget, fordi jeg ikke passede på eller var i stand til at melde ud til mine omgivelser af frygt for at blive opfattet som forkert. Jeg vil give jeres medarbejdere indsigt i, hvordan jeg i dag arbejder med mine stressramte klienter for derved at give deltagerne berøring til håndtering og forebyggelse af stress, og hvordan de bedst kommunikerer om det.

Motion kan være et vigtigt element til forebyggelse af stress. For at motivere og inspirere jeres medarbejdere til "træningsglæde”, vil jeg give mine bedste råd og inspirerende historier fra mit arbejde som centerchef i motionskæden SATS i 8 år og mit nuværende arbejde som træningscoach. Heri vil I også blive mødt med min egen historie, hvor hvidvinen førhen var mit "drug" til afslapning efter en lang arbejdsdag til nu at være løbeturen, svømmeturen, fitnesscentret eller dansen der gør det.

Den praktiske del sker bagefter. Det er træning for ALLE, hvor fokus er på let tilgængelige træningsøvelser og socialt samvær. Jeg kommer med træningsudstyret – ofte ikke de mest kendte rekvisitter, da jeg benytter mig af en masse sjove rekvisitter, der ofte forbavser men inkludere ALLE,.

 Overskrifterne i ”Vejen væk fra Stress”

 • Det må være OK at være stresset, siden vi er så mange, der bliver ramt af det på den ene eller den anden måde, eller hvad drejer det sig egentlig om?
 • Hvordan håndterer vi det bedst – den pågældende, kollegaen, lederen?
 • Hvordan kommunikere vi til hinanden omkring det?
 • Hvordan forebygger vi – skal vi gøre det sammen eller hver for især?

Overskrifterne i ”vejen ind til træningsglæde”

 • Hvorfor er det svært at træne hele året rundt?
 • Hvad skal der til for at fastholde træningen?
 • Hvordan findes træningsglæden?
 • Hvordan kan træning bruges til at forebygge stress (her laver vi praktiske og mindfull øvelser)?

Den praktiske del: Deltagerne træner sammen. Det er fysisk aktivitet med leg og udfordringer på alle niveauer i let tilgængelige øvelser og træningsmetoder. Øvelserne lægger op til socialt samvær og inkluderer ALLE uanset fysisk niveau.

Foredraget "fra økonom med et arbejdsliv i overhalingsbanen til passioneret træningscoach".

Foredraget handler om mig, og hvordan jeg hjælper andre. Hvordan jeg pludselig en søndag aften kollapser overfor min forældre og bliver sygemeldt med stress. Hvordan jeg trods min stress historik fortsætter ud over stepperne, som om intet var hændt. Hvordan jeg igennem arbejdet med mig selv er her i dag som selvstændig med farten sat gevaldigt ned og hjælper andre, der befinder sig i samme vejbane, som jeg selv har kørt i.

For hvordan passer vi bedst på os selv, hvordan får vi lysten til at være mere fysisk aktive og hvordan kan det hænge sammen med vores hurtige hverdag? Hvilken forskel giver det i vores præstation overfor os selv og vores omgivelser, når vi tilstræber at gøre en aktiv indsats i at passe bedre på os selv?

Jeg er tidligere revisor og skulle naturligvis være statsautoriseret revisor, men jeg skiftede side af skrivebordet og blev business controller. Jeg skiftede branche og blev centerchef i 4 københavnske motionscentre. I alle de arbejdsår arbejdede jeg i døgndrift. Mit job var det vigtigste i livet. I perioden var jeg 25 kg overvægtig, blev sygemeldt med stress (som nævnt foroven) og igen lagt ned to menisk operationer, som kunne være undgået, havde jeg prioriteret mig selv.

Jeg tog en lifecoach uddannelse og gik selvstændig en måned efter, jeg fik mit eksamensbevis. Jeg trak stikket ud og satte tempoet gevaldigt ned de første seks måneder, jeg var tømt for ressourcer. 

 • Hvordan har jeg fået det igen? 
 • Hvorfor gik jeg selvstændig? 
 • Hvad har det givet mig? 
 • Hvorfor føler jeg mig nu som verdens dygtigste til mit arbejde uden at skulle arbejde 24/7? 
 • Hvordan er det at komme fra en krop med 25 kg i overvægt til en krop, der fungerer på alle områder
 • Hvordan har træningsglæde haft en rolle i hele forløbet? 

 

To billeder af mig. Det første fra min fortid hvor mine arbejdsdage ikke havde stort indhold af privatliv til det andet billede som er i dag, hvor jeg prioriterer det.

 

 

Workshops – jeg tillægger mine foredrag praktiske øvelser, som giver jeres medarbejdere en mere intens berøring til emnerne, da øvelserne åbner op for større indsigt og refleksion. Der opstår sparring og vidensdeling, som ofte medfører nye tanker og læring.

GruppeCoaching – jeg arbejder sammen med jeres medarbejdere og tager udgangspunkt i et aftalt mål. Sammen finder vi forhindringerne i at nå målet, skaber motivation og ser på hvilke tiltag der skal elimineres / forstærkes / igangsættes for at realisere målet for efterfølgende at lave en handlingsplan.

Træning – jeg kommer til jer og træner jeres virksomhed efter en gennembearbejdet analyse af jeres behov. I holdtræningen med jeres medarbjdere lægger jeg stor vægt på, at der skabes relationer på tværs i organisationen, da medarbejdere ofte nyder godt af hinanden i et andet forum end arbejdsrummet. Der er aldrig en træningsdag, der er ens. Jeg laver træningsøvelser til hverdagen, som den enkelte kan tage med sig hjem og gøre brug af.

Hørt fra min træning: 

 • Pernille træner med humor, det er sjovt og der er altid nye øvelser til træningen. 
 • Pernille giver god inspiration igennem hendes engagement. 
 • Pernille sætter fokus på det sociale sammen med mine kollegaer. 
 • Pernille sætter gang i tanker og nye aktiviter hos os.

Hørt fra mine foredrag:

 • Jeg var til dit foredrag og har lyst til at dele min oplevelse med dig. Da jeg gik derfra, tænkte jeg en del over, hvad jeg havde fået ud af det, foruden en inspirerende og autentisk historie. Og jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forventet af foredraget. Dog kom det pludselig til mig næste morgen - ordene anderkendelse og det at "være en selv" og intet andet. Uden at gå i detaljer, så ramte de to sætninger mig og jeg har virkelig reflekteret. Jeg vil slutte af med at sige - at den eneste mulighed/chance for at få mig til at reflektere, det er hvis noget virkelig fanger mig. Og det gjorde du, uden smarte coaching begreber, belærende ord og hvad jeg ellers har stødt på i foredrag ;) - du gjorde det via en historie, hvor du var autentisk og udstrålede ægthed. Det virker.
 • Sluttede dagen af med at høre dit inspirerende foredrag med masser af energi til livet. Elsker billedet af den strakte arm og den knyttede hånd fyldt med tanker, der bare bliver ved med at kværne i ens hoved - hvor det hjælper at tage aktion og handle. Du kan kun være stolt af at være Pernille Uhrbrand og jeg er rigtig glad for at kende dig.

Herunder ses et klip fra starten af mit foredrag, hvor jeg er den sidste foredragsholder til en event dag, hvor jeg runder dagen af med deltagerne (jobsøgere), som har været i salen i rigtig mange timer.

 

Jeg gør altid mit arbejde hos jer målbart uanset arbejdsopgave, så I kan se effekten af min indsats hos jer.