Mig som din TRÆNINGSCOACH - jeg kan få dig til at holde af træning og fastholde den hele året rundt.

Du slipper for den dårlige samvittighed, der opstår, når du ikke træner. Fordi vi to finder frem til den træning, der giver dig lyst og som passer ind i det tidsrum, der passer dig.

Træning med mig er anderledes, sjovt og varierende. Jeg tilbyder personlig træning indenfor styrke, balance og puls. Alle træningsøvelserne bliver skræddersyet til dig og vil kunne trænes i de omgivelser, du ønsker at træne i. Det kan f.eks være hjemme hos dig selv, udendørs, på din arbejdsplads, dit lokale træningscenter etc. Der er ingen begrænsninger.

Hvordan jeg hjælper dig?:

  • Jeg tilpasser træningen, så den hænger sammen med din travle hverdag, uanset hvor du befinder dig.
  • Jeg finder frem til præcis det specifikke, der motiverer dig mest ved træning, så du kommer til at træne, fordi du har lyst og ikke, fordi du skal.
  • Har du specifikke træningsmål, sørger jeg for, at du når dem, og du mærker forskellen.

Jeg arbejder med to ting hos dig - med din krop og dit sind. For det er i vores sind, afgørelsen sker. Afgørelsen for hvorvidt vi skal træne eller ej. Du har brug for et mentalt overskud og energi for at fastholde dine træningsvaner. Det hjælper jeg dig med.

Nendestående billede er et eksempel fra en af mine klienter.

Her er en kvindes forandring over seks måneder. Det mest interessante i denne historie er ændringen i hendes tilgang til at passe på sig selv. Under vores trænings forløb fik hun hanket op i sig selv, fik overskuddet og tog springet fra hendes job og satte i gang med at arbejde med hendes passion. Hun flyttede væk, og i dag lever hun af sin passion og træner regelmæssigt, for som hun sagde "det var den energi efter træning, jeg fik i kroppen, der gav mig overskuddet til at sætte i gang med alt det nye."

  

En af positive effekter blev et vægttab på 16 kg.

Er du blevet nysgerrig efter, hvordan jeg kan hjælpe dig - så skriv til mig under "kontakt".

ALLE HENVENDELSER BESVARES - Pernille Uhrbrand

En af de ting jeg syntes var sjovt er at lære midt i min træning. Det var at "tilte" et traktordæk på 180 kg.