DET HANDLER OM TRÆNINGSGLÆDE ... 

Kom til udendørs træning hver lørdag i Søndermarken kl. 09.30-kl.10.45. 

Vi mødes ved indgangen til Søndermarken (krydset ved Roskildevejen og Pile Allé) og sætter farten ind over Søndermarken.

Jeg tager dig med rundt sammen med de andre i Søndermarken, hvor vi enkeltevis/gruppevis løber eller går (alt efter jeres niveau) til de forskellige motionsruter/træningsstationer, jeg planlægger. Der vil ikke være 2 lørdage, der er ens. Træningen foregår indenfor kategorierne puls-, styrke- og balancetræning. Er du fysisk udfordret, har jeg masser af alternative øvelser, jeg kan hente frem til dig.  

Selve træningen: Det er træning med bold, sjippetov, mælkekartoner, boksehandsker, elastikker, sparegris og meget andet, der gør træningen sjov og indimellem noget anderledes. Jeg vil gøre mit allerbedste til, du får pulsen op, imens du har det sjovt.

Træningen henvender sig til dig, der skal motiveres, der mangler inspiration, der mangler at komme i gang, der er i form og har brug for variation, der savner selskab i træningen og til dig der ikke kan komme afsted alene og mangler en træningsaftale.

Jeg har en lukket gruppe på Facebook, hvor vi deler billeder, vidensdeling, inspirere med motions arrangementer og meget mere. Klik her på linket og anmod om deltagelse i gruppen, og jeg tilføjer dig.

FACEBOOK GRUPPEN - TRÆNINGSGLÆDE LØRDAGE KL. 9.30 I SØNDERMARKEN

Er du ikke på facebook, kommunikerer vi blot sammen via mail. Min mail står nederst på siden..

Indimellem træner vi i andre omgivelser. Her træner vi på Amagerstrand med et dyp i havet bagefter og en tur i en af deltagernes sommerhus med frokost.

  

 

Flere af os deltager i forskellige løb henover året. De sidste billeder er til Royal Run løbet maj 2018, hvor vi gik og løb igennem københavns gader og stræder efterfulgt af hygge ved bålet.

 

Prisen for at træne med:

DKK 100,- at være med til 1 x træning. 
DKK 340,- hvis du betaler forud for 4 x træning.                                                                            (priserne er for nylig ændret pga stigende udgift til træningsfaciliteterne)

Du kan betale via moilepay til mit nr. 56081 til "Uhrbrand Coaching" eller betale via en bank-overførsel til følgende reg. og konto: Reg. 4400 og Kontonummer 4400073031

Skriv: "TG og dit navn" (TG = Træningsglæde)

Jeg har samlet lidt flere billeder fra træningen til dig her:

 

 

 

Her er samlet et par kommentare fra deltagerne: 

  • Det er sådan en fed træningsglædes time sammen med jer andre skønne kvinder.
  • Vi blev godt basket igennem (igen) i dag af fire omgange, og vi gjorde det s** Det var super, særligt her bagefter.
  • Jeg tror, at jeg er blevet afhængig af lørdagstræningen og tak for alle de friske og positive træningsmakkere.
  • Det var super dejligt at være tilbage efter to ugers fravær. Hvor har jeg savnet jer. Det er altid en super fornøjelse at træner sammen med jer.
  • Det så rart med nye trænings bekendtskaber, for nu har jeg en at følges med til svømning.

 ---

September 2018 - Familie journalen skriver en artikel om træningsglæde holdet:


Juli 2017 - Politiken nævner "Træningsglæde arrangementet" under Copenhagen Healt week: