« Mod - Bevægelse - Ro et foredrag der handler om bare at gøre det. | Main | Se interview med mig i Mettes Mix - handler om motivation til træning. »
Wednesday
Jan182023

Motivation - hvordan taler du til dig selv i din træning?

Kender du den situation, hvor du efter lang tids "skal/skal ikke" dialog med dig selv endelig beslutter dig for ikke at tage til træning alligevel. Men så efter et stykke tid begynder du lige pludselig at tale dumt til dig selv omkring hvorfor du nu igen ikke fik det gjort og du kan da heller ikke tage dig sammen .... etcc. Du bruger meget tid og tanker på at bekræfte din manglende evne til at træne og til at passe på dig selv.

Men når du så får trænet, du får taget træningstøjet på og kommer ud af døren, så er det som om det ikke fylder i tankenrne. Du bruger ikke så meget tid og tanker efter træningen på at rose dig selv for det. Måske får du dog lige givet det et slags tjek inde åp de sociale medier.

Det handler denne video om. For hvad giver det os at tale sådan til os selv og hvad kan vi gøre anderledes, så vores tid og tanker omkring vores træning fremmer vores lyst til at gøre mere af det.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>