Februar 2019 - et skriv fra ham efter to måneders træningsforløb: Hvordan får man en overvægtig mand på over 70 år, og som nemt får ondt i knæet, når han bevæger sig, og som ikke har meldt sig frivilligt til et træningsforløb til at blive glad for resultaterne af træningen? For det blev han! Pernille klarer det ved at styrke ens egen motivation for at ændre sine (u)vaner, via råd og varierede øvelser at øge muskelmassen og reducere kalorieindtaget. Et individuelt progrma, der tager hensyn til evt. skrøbeligheder, justeres løbende, så fremgangen afspejles i "hårdere" øvelser. For mig blev vægttabet ca. 2 kg pr. måned, tallet skygger lidt over, at den del af fedt er erstatett af større muskler. Vigtigt er også min lyst til at fortsætte anstrengelserne...!

April 2018, Kanal Hovedstaden "Mettes Mix" har mig med i Mettes talkshow, hvor jeg fortæller om min passion for mit arbejde med bl.a. træningsglæde, foredrag og mit arbejde som Madmentor (en ny arbejdsmetode til at hjælpe andre med at få et "sundt" forhold til mad) samt en masse info om mine sommer arrangementer.
Her er lidt tilbagemelding fra en af seerne:

"Hej Pernille. Jeg har lige set programmet Mette's mix. Hvor gjorde du det godt!! Du er rigtig god til at formidle dit budskab :). Det er meget tydeligt, at det er noget du brænder for :). Du har en meget stor gejst, når du fortæller om din tilgang til det arbejde du udfører, og gejst smitter. Det er også sjovt for mig, at se dig sidde og fortælle om dit budskab med store armbevægelser, og det ved vi godt hvor det kommer fra ha..ha :).

Held og lykke med alt det nye, som du også skal igang med <3. Jeg glæder mig til at følge med i det hele. Mange knus til dig søde Penillle"

April 2018, BT skriver min historie fra karrierekvinden i overhalingsbanen til den afslappede selvstændige erhvervssdrivende, der bl.a. arbejder med udsatte mennesker og har en passion for træningsglæde.

April 2018, med i Amager lokalradio 103,4 og sprede træningsglæde og fortælle min egen historie fra karrierekvinde i overhalingsbanen til en afslappet selvstændig frøken Uhrbrand for at inspirere med, hvad træning kan give af medvind i ens mentale indstilling til at passe på sig selv. Jeg fortæller om mit arbejde som MADMENTOR samt alle mine events henover sommeren 2018.
Som radioværtinden Mette HoffMeyer Bjarnaa slutter af "man er jo så tryg og glad i dit energiske selskab, som smitter, så man får helt lyst til træne".
  
April 2017, hendes status på Facebook - vi er i gang med et personligt trænings forløb, og hun føler sig nu mærkværdigvis morgenfrisk og skriver:
Yes... Og det er præcis sådan jeg har det - jeg er pludselig blevet morgenfrisk.
Mangler du en personlig træner? En som VIRKELIG kan støtte dig og møde dig der hvor DU er? En som både lytter til dig og presser dig i træningen på vejen mod en sundere og stærkere krop? Og sidst men absolut ikke mindst, en coach som skaber plads til alle de følelser der nu måtte komme op til overfladen i forløbet.. Så er det Pernille Uhrbrand du skal have fat i.. Jeg kan simpelthen ikke anbefale hende nok. Hun er bare helt fantastisk.. Tjek hende lige ud.

August 2016, Fit Living - mine råd til forebyggelse af skader blev bragt i bladet:


November 2015 - personligt træningsforløb og er som deltager på min udendørs træning i Søndermarken.
På alle fronter er det en kæmpe gave at have lært Pernille at kende.
For et år siden henvendte jeg mig til Pernille i kraft af hendes arbejde som bl.a. personlig træner. Jeg havde brug for hendes hjælp til at finde en træningsform, som var sjov for mig og hjælp til at komme i mål med mine mål. Det blev en fest.
Nu et år efter, på trods af en del udefra kommende faktorer, er jeg blevet stærkere, ikke langt så stærk i fysisk styrke som jeg havde ønsket, det skal nok komme..., jeg er på vej.
Men hold da op, hvor har jeg flyttet mig på andre områder, mentalt er jeg blevet stærkere. Udover træningsmålene havde jeg et mål om at blive en bedre udgave af mig selv, det arbejdes der stadig på, men jeg er kommet langt
Det vil være svært for mig at opstille en liste med punkter, hvor Pernille har hjulpet, for her et år efter mit første møde med Pernille er det som om hun har været hele vejen rundt. Hun gør det blandt andet ved hjælp af sit altid smittende humør, variationen i træningen, empatien, evnen til at være inkluderende og til at skubbe til ens grænser stille og roligt.
Så hvis Pernille har tid og lyst følger der endnu et år.

August 2015 - deltager på min udendørs træning i Søndermarken. I over et år har jeg trænet udendørs med træningsglæde holdet i Søndermarken ført an af Pernille Uhrbrand.
Det er pisse hårdt og underskønt hver eneste gang. Vi træner i Søndermarken én til to gange om ugen året rundt. Vi pruster og stønner, skraldgriner og stikker mange high five og ikke mindst likes på vores daglige opdateringer i vores FB grupper. Vore fællesskab motiverer og styrker os og hjælper os til at blive ved og ved og ved...  Jeg elsker det! Pernille, din træning sidder lige i skabet BUM og TAK!#‎træningsglæde

 

Maj 2015 - personligt forløb. Jeg havde træningsglæden, tabte den og fik hjælp fra Pernille: I de tidlige morgentimer piskede jeg rundt omkring søerne med Pernille Uhrbrand. Hun heppede, snakkede og hun pressede den sidste energi ud af mine blytunge fødder og mit bankende hjerte. Jeg havde selv bedt om det - næsten råbt på hjælp, fordi jeg ikke selv har formået at rubbe røven og komme i gear. Faktisk har jeg været i bakgear her de sidste otte måneder!

Men Pernille er der altid for mig (og mange andre) og heldigvis har hun nøglen til min motivation og gir´ mig glæden ved træning. Hun drysser trylle-trænings-støv ud over mig med sine store muller. Tak Pernille Uhrbrand jeg er dig evigt taknemmelig, selv når du "Goes G.I. Jane on me"! I morges var startskuddet til en mere glad, energisk og udholdende version af mig.

Januar 2015 - personligt forløb. Efter 3 måneders samarbejde og træning skriver Majbritt denne status på sin facebook væg: Super sej træning ved Kagsmosen i dag, og for allerførste gang siden jeg seriøst startede med træning, havde jeg den stærkeste overskudsagtige følelse, træningen var hård men gled ubesværet og træningsglæden var på sit højeste  Vedholdenhed betaler sig. Ekstra gevinst oveni træningsglæden er:

Min krop er blevet 6 år yngre✔
En størrelse mindre i bukser ✔
Dellen på ryggen er blevet mindre    ✔...
Er øm i kroppen hver dag, kan mærke at kroppen bliver brugt ✔
Har mere energi ✔
Kroppen er blevet stærkere✔

Jeg er kommet hertil med hjælp fra Pernille Uhrbrand. Uden Pernilles opbakning, indpiskning, sparring, skubben, gode og brugbare råd, planer og omplaner var jeg ikke nået så langt, og som om det ikke er nok, er Pernille samtidig cool, sød, lattermild og altid fuld af smitsom energi. Dette er kun starten, mit mål er stadig en bedre og mere tonet udgave af mig selv, og jeg er så godt på vej

Februar 2015 - personlig tforløb. Efter vores samarbejde under knap 4 måneder skriver Majbritt denne status: Er MEGA MEGA MEGA stolt af mig selv og så lykkelig Al den hårde, men også sjove træning har virkelig givet resultat
På knap fire måneder er min bodyage faldet med 13 år. JEG ER BLEVET 13 ÅR YNGRE.
Tusind tak til Pernille Uhrbrand for at kunne se mig og for hele tiden at rette træningen til, så den passer bedst muligt og for at flytte mine grænser på flere fronter
Træningen fortsætter i samme gear, men nu er det tid til at finde træningspartnere i mit nærområde. ...

og vi fortsætter...

 

Dec. 2014 - efter 1 års træning kom denne fine julehilsen til mig fra en kvinde, jeg har motiveret igennem holdtræning og personlig træning:

Når jeg kigger tilbage på året, kan jeg kun konstatere at det har været et fantastisk år for mig. Et år, hvor jeg endelig tog springet til et nyt liv, på alle mulige planer, inklusiv træning. Jeg må sige, at du har været omdrejningspunktet i min træning. Jeg har jo også inden trænet ok meget, men du har fået mig til at ville mere, være hurtigere, bedre, stærkere. Du har fået mig til at udfordre mig selv, og som vi siger på mit arbejde at komme ud af min “comfort zone” over i min “stretch zone”, hvor magien sker. Og magien skete. Jeg har opdaget at jeg godt kan mere, og blive hurtigere, bedre, stærkere. Jeg kommer aldrig at glemme vendepunktet hellere. Når du råber ud til mig, som du ofte gør: “Er det ikke dejligt??!??!!” og jeg var helt færdig med sved løbende ned af kinden og tænkte: “Hvad f***** laver jeg her egentlig?”, når svaret kom om at jeg selvfølgelig!!! passede på mig selv, at jeg mærkede efter min grænse. Ikke for at vide, hvor den var, men for at overskride den, at rykke på den, at komme videre, at gøre det umulige. Igen og igen og igen. Og derfra var der ingen vej tilbage. 

Jeg har sidst rykket min grænse med min nye træningsprogram, hvor du gav mig 20kg kettlebell squats på listen og jeg for første gang tænkte: “Ja da, det kan jeg da godt - det er kun 20 gentagelser.” Og det gik - og her var jeg og lige pludselig og skulle lære hende den nye mig at kende. Hende den seje, som ser muligheder, hende, der søger, hende som for første gang føler sig tilpas i sin krop, og ikke på grund af at den ser pænere ud, men fordi den krop har bevidst min hjerne at begrænsningerne, som sættes oven i hovedet, ikke er rigtige. Det er bare et glasloft, som man kan bryde igennem. Men mest af alt, ville jeg sige at jeg er et levende bevis for, at dit “træningsglæde” koncept virker. Fordi at når man starter indefra, passer på sin krop, så begynder man også at passe bedre på sig selv på alle mulige andre måder, og så passer man bedre på sine medmennesker, sine nære og kære. Man bliver sundere, friskere, gladere hele vejen rundt. Og man bliver inspiration for andre. Og når min datter så igår siger til mig: “Mor, skal du ikke snart ud og træne, det var lidt længe siden…” så ved jeg, at jeg er på den rette vej, fordi jeg gør det, jeg tror på, ikke bare snakker om det. Og jeg tænker på dig og på hvor stor en forandring du har været med til at skabe i mit liv. Og jeg takker dig for det. Og det er troværdigt, fordi jeg ved, at du også kom et sted fra, som ikke var så godt, og har gjort hele rejsen. Og jeg bliver inspireret og motiveret.

___

Aug 2014 - personligt forløb. Ketty skriver denne status på sin facebook væg: "10 måneder mellem billederne - motionsforløbet i luften uge 2. Dejligt med en hurtig forandring. Tak til Pernille Uhrbrand for træning + meget andet"

 

 

 

Mit overskud og energien er blevet meget bedre = nemmere at tackle de udfordringer, jeg møder i daglig dagen.

___

Oktober 2015 Fit Living - bragte 45 løbetips til deres læsere, hvor jeg sammen med 9 kollegaer gav vores bedste bud på, hvordan du holder dig motiveret.  Du kan læse resten af mine løbetips i min artikel "gode råd til hvordan du fastholder / starter dit løb i de mørke vinterfriske dage":

November 2014 - Bladet Q skriver om mit arbejde med hjemløse og voldsramte kvinder.

 

 

4. juni 2012 - Børsen. Skriver min historie "Talknuser blev fatburner" sammen med mit arbejde med www.wib-danmark vedr. motionsnetværk.

 

1000 Tak fra Jobservice Amager / Tina Raida, Glen Færch Poulsen og Rachid Mani.

Pernille Uhrbrand - foredrag: "Få flere energiløftende dage med større energi"

Ca. 70 kandidater trodsede sneen og kom til Sundholmens Event, for at høre Pernille Uhrbrand.

Pernille havde fra start en god og imødekommende kontakt med de fremmødte, da hun var rundt og give hånd, hvilket skabte en hyggelig stemning.

 

Pernille´s gode energi og det at hun bruger sig selv og sin erfaring, gør at tilhørerne føler sig motiveret og inspireret.

Der var mange spørgsmål fra salen og Pernille magter flot at være lyttende og give plads til eventuelle frustrationer, da vi jo skal huske at kandidaterne er ledige og at nogen føler at det er en overvældende størrelse at skulle tumle med alle problemerne det afstedkommer alene.

Der var mange gode tips og råd til at finde gejst og motivation i hverdagen.

Jobservice havde spurgt Pernille, om hun kunne komme og give et oplæg som skulle give ledige inspiration og motivation til jobsøgningen. Det opfyldte Pernille til fulde og vi håber meget, at Pernille vil vende tilbage en anden gang.

 _________________________________________

Fra foredrag hos "Powerjobsøgerne" i Ballerup / Pia Stefansen Leder Event afdelingen / Anne-Dorthe G. Rasmussen jobsøger 

Pia - "Er der nogen der forstår at hive folk op at stolene, så er det Pernille Uhrbrand. Du er fantastisk inspirerende at høre på, din personlighed, energi og humør smitter helt utroligt og du motivere de mennesker der hører dine foredrag. Jeg kan klart anbefale Pernille Uhrbrand til virksomheder i forbindelse med coaching og livsstilstræning, alle går hjem med et energiboost af de helt store.”

Anne-Dorthe - “Allerede fra Pernille trådte ind ad døren havde hun noget over sig. Hvad ville der ske i dag hos Powerjobsøgerne, Ballerup. Der skete noget MERE! Hendes dejlige "høje" stemme fyldte salen. Kunne godt mærke, at hun har været Leder indenfor SATS fitness. Vant til at motivere mennesker. Hun har stemmen, et enormt drive, nærvær der smitter, historier, eksempler og værktøjer. Der blev fyret løs i netop livsstilstræning og coaching: Du er ok!, hvad virker for mig? Hvad giver mig energi? Tankernes kraft, få det bedste ud af hver dag, følg din passion, struktur, hvad er du i stand til at kontrollere og hvad er du ikke? Anerkend dig selv. Vær tro ved dig selv etc. Skønt at få dagens mentale motion af Pernille. Sikke en energi og super inspiration. TAK!”

__________________________________________

 

Med stor glæde og en smittende begejstring kommer Pernille to gange om ugen i Blå Kors Pensionat Taastrup og får en gruppe nuværende og tidligere beboere med sig til træning i fitnesscentret. Og at træningen har en enorm betydning for deltagerne, er vi aldrig et øjeblik i tvivl om. Derfor bakker Pensionatets ledelse og medarbejdere 100 pct. op om projektet, bl.a. ved at gøre det gratis for beboerne at være med.

Hvor meget træningen betyder for både krop og sjæl udtrykte en af beboerne således i en artikel i dagbladet Politiken: ”Jeg kalder det naturligt hash, for du bliver helt afslappet, når du har trænet.”

Pensionatets nuværende og tidligere beboere har alle haft et hårdt liv, både fysisk og psykisk, og de allerfleste med et alvorligt misbrug. Men Pernille har en positiv indvirkning, er god til at igangsætte og spreder godt humør, og kan fastholde beboerne i at blive ved at komme til træningen. I begyndelsen ville kun to være med. I dag deltager fem-seks stykker fast i træningen, som er udvidet til tre gange om ugen – den tredje træningsdag dog uden ”afhentning” af Pernille.

Det har meget stor betydning, at Pernille følger beboerne og hjælper hver især med lige dét træningsprogram, som passer til den enkelte. Tilsvarende har det betydning, at Pernille har stor respekt for svage borgeres integritet, og at hun behandler alle med samme omhu.

På vegne af Blå Kors Pensionat Taastrup,

Ole Hjuler, forstander

_________________________________________

7. juli 2011 Femina - mine gode råd omkring, hvad du gør, når du skal leve med en udfordring.

20. oktober 2011 Fitliving - skriver om mine input til inspirerende hjemmesider:

 

Mit arbejde med de hjemløse "Jeg kalder det naturligt hash" blev bragt i Politiken den 21. juni 2012

http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/motion/ECE1664019/hjemloes-om-fitnesstraening-jeg-kalder-det-naturligt-hash/

Mit koncept "Livsstilstræning for overvægtige" der kørte fra marts 2012 til juni 2013 har været bragt i lokalaviserne Vesterbro og Frederiksberg den 2. april og den 31. maj 2012.

I denne brochure lidt info om, hvad konceptet gik ud på: