« Gode råd til at starte træning i et fitnesscenter for første gang. | Main | Hvordan finder du bedst mulig ro til at nyde alt den julemad? »
Monday
Jan022023

Motivation til træning - dagens emne "Det handler om gode oplevelser!"

Dagens træningsmotivation er en ting, jeg oplever, vi gør alt for lidt af – at huske os selv på gode ting eller oplevelser!
Prøv at lægge mærke til, hvordan energien er i din krop og mentalt, når du ikke har lyst til at træne. Det er virkelig sjældent, at vi nærmest har lyst til at danse på bordene, mens vi fortæller os selv, at vi ikke behøver at tage til træning i dag. Vi føler os ret ofte tunge i energi, hvilket kan skyldes alverden.
Så hvordan får vi så knækket koden, så vi mærker energi til at komme ud ad døren. Det første sted at starte er det mentale sted. For det er jo vores kære hoved, der bestemmer i hvilken retning, fødderne skal bevæge sig.
Så det gælder om at puste noget positivt rundt i tankerne, for det skaber ofte mere lyst og energi i kroppen.
Og det er her vi skal huske de gode ting eller oplevelser. Det kan være en virkelig fin ide at skrive ned, når vi oplever noget rart og dejligt, for det skaber smil.
Det behøver ikke handle om træning, det kan være alle mulige gode oplevelser, eller ting vi har gjort, hvor vi føler os succesfulde. Det kan også være ord, andre har sagt til os, hvor vi blev glade. Ret ofte når vi læser det op for os selv, så får vi flashback til oplevelsen, og det skaber smil.
Jeg bruger denne her røde boks på billedet, som jeg var så heldig at få til min 50-års fødselsdag.
Der havde min familie planlagt at mine gæster skulle skrive noget rart til mig. Så når jeg føler mig tung i energi eller trist, så ryger boksen frem, og hver gang så mærker jeg smilet lidt mere.
Vi behøver ikke holde en fødselsdag for at få sådan en boks med hjerter. Vi kan aftaler det med andre at dele ud af hjerter til hinanden.
Dagens træningsmotivation – skriv ned eller måske mal dine gode oplevelser, så de kan hives frem de dage hvor det hele føles lidt tungere.
God fornøjelse
Pernille Uhrbrand - træningscoach

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>