Main | Motivation - hvordan taler du til dig selv i din træning? »
Tuesday
Mar142023

Mod - Bevægelse - Ro et foredrag der handler om bare at gøre det.

Kom med til et inspirerende foredrag der handler om at gøre en forskel.
Mangler du inspiration og værktøjer til at gøre noget nyt i dit liv. Så giv dig selv den gave at komme med til dette foredrag, som er fyldt med gode budskaber og redskaber til at gøre noget anderledes for dig selv.
Foredraget holdes af to energiske kvinder, mor og datter, der med hver deres lærdom fra livet og passion vil dele ud af deres erfaringer.
Begge to har levet et arbejdsliv i overhalingsbanen i mange år og har formået at ændre deres liv over i et helt andet spor, der nu giver mere mening for dem.
Det har givet dem muligheden for hver især at hjælpe andre mennesker. Og de vil med deres indsigt og viden fortælle om det at turde tage skridtet videre ud i livet og passe bedre på sig selv.
Mød Merete (mor) der åbnede op for den spirituelle verden, da hun blev sygemeldt i 2002 efter mange års arbejde som privat sekretær. Hør historien om hendes forvandling og hvordan hun i dag hjælper andre, hun møder på sin vej med sin livserfaring og hendes spiritualitet.
Mød Pernille (datter) der skiftede karrieren ud fra den akademiske revisor verden over til i dag at arbejde selvstændigt og hjælpe mennesker med at få mere sundhed og træningsglæde ind i deres liv.
Hvor fik de to kvinder modet fra og hvordan har det påvirket deres liv? Og hvad er det, de har tilfælles, som de i dag bruger til at hjælpe andre mennesker med?
Kom og få svarene i dette inspirerende foredrag med to pragtfulde kvinder, der har formidlet, at du vil få en aften, du aldrig vil glemme.
Foredraget varer 1 time og 45 minutter, inkl. en pause, hvor der vil blive skænket bobler, sodavand og lidt godt til ganen.
ANTAL DELTAGERE:
Der er plads til 50 deltagere, først til mølle ved betaling.
PRISEN:
Prisen er DKK 120, - pr. deltager
BETALING:
Betaling sker ved overførsel til mobile pay nummer 56081 "Uhrbrand Coaching"
Jeg håber at møde dig til dette foredrag, jeg har arrangeret sammen med min kære mor.
Pernille Uhrbrand

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>