« Deltag i konkurrence torsdag den 3. juli og vind en times udendørs træning med mig i København | Main | Hvordan løber du din hverdag ... ? »
Friday
Apr112014

"Hold i ryggen"... damm så er jeg nødt til at slappe af !!!

  

Har aldrig helt fattet hvad det her billede betød, lige indtil jeg blev nødt til at ligge stille på mit gulv i 6 dage, fordi jeg havde fået "et hold i ryggen". OG SÅ blev der stille - helt stille og mine tanker fik plads og lov til strejfe.

Det eneste jeg kunne gøre var jo at trække vejret helt ned i maven, slappe af og holde øje med mine nullermænd på gulvet og iøvrigt også lege med hunden. Sådan her så min udsigt ud fra mit leje på gulvet i de næsten 6 dage.

Og sikken refleksion jeg fik gjort mig. Måske havde jeg haft lidt for meget fart på?! Og mig som fortæller vidt og bredt hos dem, jeg arbejder med, at ro og balance er vejen frem. For så kan kroppen følge med i alt det, vi be´r den om. Alligevel så drøner jeg selv lidt for meget rundt... !

"Mit hold i ryggen" tænker jeg var et signal til mig fra min krop til mit hoved. Når nu jeg ikke vil lytte efter de små trætheds signaler, så "punkterer" kroppen og sørger for, jeg lytter.

Og det var virkelig som om "nathuen" slas mine tanker fik lov til at fylde. For nu fik jeg tid til at tage hånd om dem, ta´ mig nogle gode beslutninger, notere ned og igangsætte nye handlingsplaner.

Så selvom ugen var lidt et "rod" med aflysninger og udsættelser af arbejde, så tror jeg faktisk, at jeg er blevet en smule BEDRE MIG, mere handlingsorienteret ved ting, jeg har talt om længe og mere bevidst om selv at gøre mere af det, jeg jo fortæller andre.

Igen om et par måneder vil jeg ligge mig ned på gulvet, tælle mine nullermænd, lege med hunden og give mig selv tid og lave status på mine igangsatte handlingsplaner ... dog og naturligvis uden "hold i ryggen" - for det sker ikke igen !!  

 

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>