« Mød mig i "Mettes-Mix" på Kanal hovedstaden her i weekenden. | Main | TRÆN DIG KLAR TIL ROYAL RUN 2018 - kom med hvor vi er flere om et fælles mål! »
Monday
Mar262018

MANDAGS STÆVNEMØDE - motion, morgenmad og solskin

Så befinder vi os i sommeren med en masse varme og sol, og hvor det indimellem kan blive for varmt at træne om dagen. Så om morgenen hvor varmen ikke er nået frem endnu, er det ofte nemmere at træne i. Men har du, som så mange andre, svært ved at komme ud af dynen om morgenen og få motioneret, så har jeg en løsning til dig.

Jeg har en plan, som forhåbentlig kan motivere dig og hjælpe dig med at få skubbet dynen lidt mere til siden. Nu hvor vejret er tynde tights, korte bukser eller andet kort, når solen står tidligere op, så har jeg sørget for, at du kan mødes med andre ligestillede motionister og få sat godt gang i din træning. Det vil ske første mandag i de næste tre sommer måneder fra juni til august.

Næste gang er mandag 4. juni.

Kl. 06.30 mødes vi her ved ”Pauseriet” kaffebar på Vodroffsvej 2A, 1900 Frederiksberg og træner hver især i 55 minutter, hvor du kan gå, løbe eller cykle omkring søerne. 

Som deltager kan du give mig din mail adresse, så modtager du hver 14. dag en mail fra mig, hvor jeg vil inspirere og motivere dig til. hvordan du kan fastholde din træning henover sommeren.

Kl. 07.30 har ”Pauseriet” sørget for morgenmad, the og kaffe til os, hvor vi kan få stillet morgen sulten, dele trænings oplevelser med hinanden og få sat mål for, hvad der skal ske af træning i løbet af måneden - i løbet af sommeren.

”Pauseriet” leverer eget brød af økologisk mel og kerner. Til din morgenbolle får du serveret ost, smør og marmelade med tilhørende økologisk filterkaffe og the.

ALLE kan deltage i træningen. Du bestemmer selv farten og motionsformen og kan træne for dig selv eller sammen med andre.

Til vores fælles morgenmad ffinder du et forum, hvor du kan sparre med mig og andre om din træning, vidensdele eller blot hænge ud i godt selskab med den seje følelse, at du nu igen er kommet ud af dynen og har fået trænet.

Jeg tør godt love dig, at du går fra morgen arrangementet med et bredt smil, højt humør og et større ”gå på mod” til at fastholde din træning henover sommeren.

Vi mødes kl. 06.30 de tre mandage her forneden:

Mandag 04. juni

Mandag 02. juli

Mandag 06. august

Hver mandag koster dkk 125,-  inkl. morgenmad samt inspiration, motivation og korrespondance med mig til fastholdelsen af din træning en måned frem fra den mandag, hvor du deltager. 

Du betaler via mobile Pay til 56081 eller til reg. 4400 konto 4400073031.

Tilmeld dig ved at skrive til mig under "Kontakt" her på hjemmesiden med dit fulde navn, og hvor mange mandage du ønsker at være med i og betal derefter. 

Du kan også være i gruppen på Facebook ved at klikke her på linket:

LINK TIL "Mandags stævnemøde - morgenmad, motion og solskin"

Jeg håber, vi mødes til en dejlig start på ugen med masser af træningsglæde og i godt selskab.

Vi ses - Pernille

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>