« Træningslåge den 21. december | Main | Træningslåge den 19. december »
Wednesday
Dec192012

Træningslåge den 20. december

Træningstip: Træn inden du sætter dig til bords.

Denne øvelse træner dit bryst, skuldre, arme, ryg og mave. Du starter med at lægge dig i den klassiske armstræk stilling med hænderne lige under skuldrene. Hold kroppen lige og vær stiv som et bræt. Læg højre hånd op på en stol (stil evt. stolen op af en væg, så den ikke glider) og brug denne arm til at hæve dig op, så du får begge hænder op på stolesædet. Flyt herefter højre hånd ned på gulvet og til sidst den venstre hånd. Skift arm. VIGTIGT – dit tempo skal være roligt og kontrolleret.

Motivationstip: Hvis du VIL veje dig, så få fat i en vægt der viser din krops sammensætning.

Jeg oplever så mange gange, at mine kunder bliver demotiveret, når blot de ser nettotallet af deres vægttab. Der er måske faldet et par kg. Men når vi ser på detaljerne - på tabet i fedtmassen og stigningen i muskelmassen, kommer der en helt anden motivation frem, for det resultat er vejen frem i træningen. Er resultatet at du også taber muskelmasse, er der grundlag for at se på nogen andre indikatorer hos dig end blot træningen.

Så vil du veje dig, så gør det sjældent (som nævnt i låge 5) og få fat i en måler som på billedet, der kan give dig et billede af krops sammensætning. Måske dit lokale motionscenter har en, lægen har en – ellers kan du komme til mig.

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>