« Det drejer sig om madglæde - finde glæden i at spise ALT og gøre det tilladt. | Main | Har vores relationer mon noget at gøre med, hvor længe vi holder vores nytårsforsæt? »
Wednesday
Jan242018

Dit nytårsforsæt - er du ved at miste motivationen, så har jeg en god plan til dig, der fungerer!

Dit nytårsforsæt - hvilken person er du lige nu? 

En "nej det fungerer simpelthen ikke" eller "det for vildt - jeg er så meget på vej" person.

Hvis jeg læner mig op af min erfaring, så er du lige nu så småt ved at være en smule demotiveret. Det er svært at få passet ind, der er alt for mange vaner, der er svære at ændre eller det er synd for dig, for du er jo den eneste i verdenen, der ikke må lige, hvad du vil. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående eller noget lignende – så hæng i - jeg har noget godt til dig og en plan.

Fordi den dumme følelse/dialog er nemlig det helt rigtige, du mærker/oplever nu. For tænk hvis du ikke mærkede følelsen. 
Så ville det betyde, at du var ligeglad med, om du på vej til at stoppe. Du ville være ligeglad med for lidt eller for meget, fordi du allerede nu er stoppet med forandringerne og venter til næste nytårsforsæt.

Så det gode, ved at være en smule demotiveret og syntes, det hele er svært, er faktisk at du fortsat har lyst til at ta´ dig af dig selv, men det føles svært. DU ER IKKE LIGEGLAD!

Lidt ligesom hvis du føler, du er i dårlig form, når du motionerer. Hvis nu du ikke mærkede den "dårlige" form, så ville det betyde, du ikke var i gang, så sad du måske blot i sofaen og mærkede intet. Så det da sindsygt godt, at du mærker. Og bliver du ved med at motionere, så bliver følelsen af ”dårlig” form lettere og lettere.

Tilbage til demotiveret – hvad gør du?

Du stiller dig selv nedenstående to spørgsmål, skriver svarene ned, så du har dem liggende et tilgængeligt sted.

Første spg.: Hvad giver det mig at blive i den tilstand, der ikke fungerer?
Andet spg.: Hvad giver det mig, når jeg i sommerens lune her i juni måned kigger mig selv i spejlet og indser, at jeg trodsede alt forventning og fastholdt mig selv?

Så giver du dig selv resten af dagen til mentalt at varme op i, læser dit skriv op for dig selv og evt. andre og så prøver du dit nytårsforsæt igen dagen efter. Og du bliver ved med at læse svarene op, hvis motivationen stikker af. 
Det en plan der virker, hvis du gør, som der står her ... sir´det bare!

”Så kom bare an 2018 - fordi vi kan".

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>