« "Pludselig så jeg min hængerøv i butiksvinduet." | Main | Måske det starter med afrimning af din fryser før alt andet? »
Monday
Oct222018

"phew det er tidligt, phew det er mørkt udenfor" pludselig blev min muskler svage!

Det er mig og min "snapchat" til med veninderne - jeg har udfordret mig selv. 

Jeg har udfordret mig selv i at træne tidligt om morgenen ... 30 hverdages morgentræning frem til 1. december. Det er altså ret langt væk min trænings comfortzone, for jeg er jo en eftermiddags- og aftentrænings pige.
Skal jeg træne andre eller med andre ikke noget problem, men når det kun er mig sel,  og det er mørkt udenfor og dynen er varm og og og... så syntes jeg, den er svær.

MEN i hvert tilfald så er det min hensigt at runde 30 dages morgentræning.

Jeg hjælper mange mennesker med at finde træningsglæden, og jeg vil så gerne blive ved med at være dygtigere til det. Så hvilken bedre indsigt end, at jeg ta´r den tid på døgnet, hvor jeg selv syntes, det er svært. SÅ jeg kan lære endnu mere om, hvad der rør sig i os, når der skal trænes, og det føles ØV. Selvom jeg stor erfaring fra min yngre dage, hvor jeg ikke gad træne alene, men det er virkelig mange år siden.

Hvad fandt jeg så ud af her den første morgen?

Fitnesscentret var godt nok stille på en “det skal jeg lige vende mig til” anderledes måde, fordi jeg elsker mennesker og "tjubang" musik omkring mig, når jeg træner. Her oplevede jeg hurtigt, at omgivelserne kan have en stor betydning i forhold til min træningsenergi i kroppen

Og mine muskler - hold nu op de føltes trætte. Men jeg var også god til at fortælle mig selv “puha det her er virkelig tidligt, puha tænk at skulle stå så tidligt op” og den form for indenbords snak duer jo ikke. Det er da klart, at min krop synker sammen, når jeg hele tiden fortæller den, at vi næsten ikke er vågnet på grund af træningstidspunktet. Jeg er ret sikker på, at min styrke i kroppen havde føltes anderledes, hvis min dialog havde været anderledes, så dialogen ændrer jeg i morgen - BASTA!

Jeg har mit træningsprogram, jeg følger, så jeg ikke skal bruge tid på at tænke over, hvad jeg skal træne. Det virkede rigtig godt for mig i morgenrusen.

Og inden jeg så mig om, sad jeg med min morgenkaffe helt veltilfreds over min morgen præstation, så det er da fantastisk, at der lige skal afrundes 29 morgener endnu ... griner lidt af mig selv her.

Vil du følge mere med i mine daglige updates omkring min challenge, så foregår det på Instagram "pernilleuhrbrand". Det kune være hyggeligt også at mødes der.

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>