« Motivation til træning efter sommer ferien - her er en god øvelse. | Main | Har du tænkt over, om du måske inspirerer andre? »
Wednesday
Jun022021

Skal du med på min træningslejr 26. - 29. august i ASSERBO? UDSOLGT

Tænker du også, det kunne være fantastisk, hvis din træning blev mere lystbeetonet eller du er måske allerede i gang med din træning, men du mangler inspiration til nye øvelser og udfordringer?

Så har jeg fire dage til dig og måske en veninde. Jeg har nemlig to pladser tilbage til min årlige træningslejr, der igen i år bliver krydret med en masse forskellig træning balance, puls, styrke, dans og funktionel træning. Derudover kommer der forskellige oplæg og indslag på programmet som yoga, mental træning, meditation og over i en helt anden boldgade orienteringsløb, som er nyt i programmet.

Vi tager ud tidligt om morgenen til solopgang (dem der har lyst) og bader, hvis du har lyst. Så er det ellers hjem til vores luksus sommerhus og få morgenmad og så starter dagens program.

Der er et stort program for hver dag, men du bestemmer naturligvis helt selv, hvad du vil deltage i. Der er masser af mulighed for at vandre i de omkringliggende naturskønne omgivelser og ja bare trække vejret hele vejen ned i maven og finde sin egen ro.

Skriv til mig her under "kontakt", hvis du er nysgerrig på mere viden eller ring til mig på 20121980. for ja måske ønsker du også at vide, hvem jeg er og hvorfor jeg afholder denne træningslejr hvert år.

Jeg håber at høre fra dig.

Bedste hilsen Pernille Uhrbrand

 

 

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>